Estrada

MILI OTKRIO ŠTA SE DESILO: Evo zašto JELENA više neće biti član žirija! A EVO ZAŠTO SU CECU DOVELI

Jelena Karleuša više neće biti član žirija u “Zvezdama Granda”, a na njeno mjesto dolazi Svetlana Ceca Ražnatović.

Aleksandar Milić Mili - Kurir.rs

Jedan od članova žirija, ali i produkcije Aleksandar Milić poznatiji kao Mili oglasio se i za Kurir otkrio da li ga raduje promjena u sastavu stručnog žirija.

– Iskreno, moram da kažem da se radujem tome. Ceca je moj saradnik preko 20 godina, devet albuma smo zajedno napravili. Mislim da je takvoj zvijezdi mjesto u žiriju, i mislim da ćemo mi kao Grand definitivno da profitiramo od toga. Očekujem da će sada da bude veliki šou kada ona dođe. Naš cilj je da kredibilitet šoua konstantno raste. Jelena je to sve radila na svoj način i doprinijela je jako puno u takmičenju. Nije ona poljuljala kredibilitet Granda, bila je savršen saradnik i mnogo se trudila oko toga. Ovo je sada jedan drugačiji put. Ja sam i sa Cecom i sa Karleušom u dobrim odnsosima. Između Jelene i produkcije nije došlo ni do kakvog konflikta, mi kao produkcija smo se zahvalili Jeleni na svemu i kod nas je uvijek dobrodošla. Ova promjena je stvar poslovne politike – rekao je Mili, piše “Kurir.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh