Estrada

POMIRILI SE ZAHVALJUJUĆI BOBI: Evo koji je MOĆAN savjet Viktor dobio od oca!

Ovako je došlo do preokreta.

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković - Screenshot

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor, obrisao je sve fotografije svoje izabranice Sandre sa profila na Instagramu i odlučio da okonča s njom svaku komunikaciju. Ipak, došlo je do preokreta, a kako se spekuliše tome je doprinio njegov otac.

Viktor je, navodno, zatražio savjet od tate, a stariji Živojinović mu je otvoreno rekao šta da uradi.

– Boba je saslušao Viktora i rekao mu da prije svega sluša srce, te da ako smatra da je ona prava djevojka za njega, nipošto ne dozvoli da im propadne pomirenje – objašnjava izvor i dodaje:

– Baš je bio depresivan i tužan, pa je pisao Sandri, ona mu je uzvratila i sjeli su da porazgovaraju. Viktor joj je obećao da će da razmišljaju i na duže staze i da ima u vidu i o braku i djeci. I Sandra je njemu obećala da će promijeniti navike koje njemu smetaju, tako da su sada kao golupčići ponovo. Baš su slatki i vidi se da se vole – zaključio je izvor, prenosi “Scandal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh