Estrada

Saša Popović je najmoćniji čovjek na estradi, a evo gdje živi: Jedna od najljepših vila u Beogradu, ima ogromno bogatstvo

Saša Popović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi na estradnoj sceni. Najveća muzička produkcija na Balkanu “Grand” u poslednjih pet godina bilježila je rast zarade koja se meri u milionima eura, a direktor i suvlasnik Granda, Sasa Popovic je od 1. novembra zvanično postao penzioner.

Saša Popović - Screenshot

Medijski mag se ne libi da trosi svoje milione na raznorazne stvari pa tako poseduje nekoliko nekretnina širom sveta kao i mnoštvo drugih stvari.

Saša poseduje i jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca.

– Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario – rekao je Popović svojevremeno.

Jedan u nizu Sašinih automobila BMW I8 platio je vrtoglavih 150.000 eura, Popović posjeduje čitav vozni park, pa i ne čudi što ga uvek viđamo u različitim automobilima.

Također posjeduje i luksuzni stan u Opatiji koji vredi skoro pola miliona eura.

Popović je za ručni sat izdvojio skoro 50.000 eura.

Saša Popović takođe planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdke je kupio plac, a njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga Suzana Jovanović potrošili čitavo bogatstvo.

Evo kako izgleda njihov dom:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh