Estrada

Ovako je pobjednik Evrovizije IZGLEDAO NEKADA: Potpuno druga osoba, bez tetovaža i šminke – Ljudi ne vjeruju da je ovo zaista on

Italijan Damijano Dejvi, frontmen grupe “Maneskin” koja je sinoć odnela pobjedu na Evroviziji predstavljajući Italiju, privukao je veliku pažnju svih.

Damiano David - Screenshot

Za njim su, naročito, poludjele žene očarane njegovim izgledom i energijom na koju niko ne ostaje ravnodušan.

Poznati novinar i aktivista za borbu za LGBT prava Predrag Azdejković sada je na svom profilu na “Tviteru” pokazao kako je Damijano nekada izgledao.

Damijano Dejvi, pobjednik ovogodišnje Evrovizije dok je bio normalan momak. Šta rock’n’roll učini od čovjeka – napisao je Azdejković.

Objava Predraga Azdejkovića – Twitter

Svi koji su vidjeli ovu fotografiju ostali su iznenađeni time kako je pjevač nekada izgledao, budući da nimalo ne liči na čovjeka kakav je danas.

Bez upadljive šminke i tetovaža, u košulji nimalo ne podsjeća na današnjeg sebe, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh