Estrada

Isplivala istina! Emina Jahović progovorila o svom prvom poslu, evo kako je počela da zarađuje

Put je odveo na drugu stranu!

Emina Jahović - espreso

Pjevačica Emina Jahović, pre nego što je počela da pjeva, vodila je vremensku prognozu. Ona je tokom srednjoškolskih dana bila zaposlena na televiziji Novi Pazar i tako zarađivala džeparac.

Svi se sjećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donijela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata – kaže izvor sa RTV Novi Pazar, koji dobro pamti pjevačicine voditeljske početke.

Emina je u jednom trenutku riješila da ostane pred kamerama, ali da se lati mikrofona. Ubrzo je uplovila u muzičke vode i već s prvim albumom postigla uspjeh. Tada je voditeljsku karijeru ostavila u prošlosti i do danas je nikad nije pominjala.

– Rado se sjećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života – otkrila je Emina, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh