Estrada

Prva slika Ružice Veljković i njenog supruga: Njemu je rodila kćerku, svi se iznenadili kad su vidjeli kako izgleda

Bivša rijaliti zvijezda i voditeljka Ružica Veljković, uhvaćena je prije nekoliko mjeseci sasvim slučajno u centru grada i tom prilikom pokazala partnera Marka sa kojim je dobila djevojčicu.

Ružica Veljković - Screenshot

Naime, njih dvoje su prošetali glavnom ulicom u Beogradu gdje ih je uhvatila ekipa emisije “Paparaco lov”.

Ružica se na snimku pozdravila sa Lepim Mićom, kojeg očigledno zna od prije, ali je svima najviše pažnju skrenuo njen partner.

– Ružica Veljković se sa Markom upoznala prije rijalitija i tada su oni zapravo otpočeli svoju vezu. Pred ulazak ubrzo je ostala trudna, te je zbog toga morala da napusti vilu “Parova”. Tog fudbalera Nikolu, o kojem pišu mediji, nikada nije spominjala u društvu – započinje priču dobro obavješten izvor za portal “Alo.rs” i dodaje:

Ružica Veljković – Paparazzo lov

– Otac njenog djeteta je taj Marko koji živi u Švajcarskoj. Bavi se prodajom farmaceutske opreme koju izvozi širom svijeta. Veoma je bogat, a sada je i sretan što se skrasio uz Ružicu. U svemu joj pomaže i rado joj ugađa, jer je pronašao kako on kaže ljubav svog života – završio je priču dobro obavješten izvor, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh