Estrada

Ana Bekuta ima novi biznis, pogledajte čime se bavi sada: Uzima masne pare, objavljene vrtoglave cifre

– Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 eura. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cijene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 eura po kvadratu, ali i više – ispričao je izvor.

– Stanovi koje su pjevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umjesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala – ispričao je izvor.
Budući da četiri stana koja su Mrka i Ana pazarili ukupno imaju oko 350 kvadrata, od njihove preprodaje bi mogli da inkasiraju i do 100.000 eura,piše Novi.

– Ako budu prodavali stanove po 1.000 eura po kvadratu, zaradiće 70.000 eura, međutim ako dogovore malo veću cijenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača – dodao je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh