Estrada

Pjevačica prošetala bebu tri sedmice nakon porođaja: Komplimenti za vitku liniju samo pristižu!

Izgleda odlično!

Maja Šuput - Instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput porodila se sredinom marta, a dovoljno je da zavirite na njen Instagram profil i shvatite koliko samo uživa u majčinstvu, piše “Srbija Danas“.

Ona često objavljuje fotografije svog sinčića kome je dala neobično ime Bloom, a nedavno je sa pratiocima, kojih ima gotovo pola miliona, podijelila i fotku svoje figure samo tri sedmice nakon porođaja.

Naime, atraktivna plavuša pozirala je tokom šetnje sa sinčićem, a uprkos tome što je pozirala u širokoj, ležernoj trenerci jasno se vidi da je veoma vitka. Čini se da poznata 41-godišnjakinja nikada nije bolje izgledala, a očito da joj uloga majke nevjerovatno prija. Zato nas ni ne čude brojni komplimenti koje je dobila na račun ove fotke.

“Predivna si, “Kolica ti stoje bolje od mikrofona”, “Izgledaš kao djevojčica”, “Divno te je vidjeti sa bebom”, samo su neki u nizu sličnih komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh