Estrada

Pjevačice u suzama! Draganu i Brenu ‘srušila’ vijest o smrti Predraga Živkovića Tozovca

Pjevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posljedica koronavirusa.

Dragana Mirković - Alo

Povodom tragičnog gubitka za svijet muzike oglasile su se brojni prijatelji i kolege pevačke legende, a među njima su i Dragana Mirković i Lepa Brena, piše “Srbija danas“.

Njegova koleginica Dragana Mirković izjavila je da nikada neće zaboraviti šta joj je Tozovac rekao na početku karijere.

Baš mi je žao. Najviše pamtim moje prvo pojavljivanje na televiziji u legendarnoj emisiji “Folk Parada”, gdje su voditelji bili Tozovac, Cune Gojković i prelijepa glumica Zlata Petković. Kako su me divno najavili kao čudo od djeteta, a Tozovac je rekao “pjeva dijete pa rastura”. To nikada neću zaboraviti – rekla je Dragana Mirković. Lepa Brena istakla je da će Tozovca pamtiti kao izuzetnog čovjeka.

Otišao je doajen naše narodne muzike. Neizmjerno sam tužna zbog njegovog odlaska. Ostavio je najljepše narodne pjesme koje će nas podsjećati na njega. Dosta smo sarađivali na “Grandu” i pamtićemo ga kao izuzetnog profesionalca, duhovitog i šarmatnog čovjeka. Tozovac je bio veliki gospodin i umjetnik – rekla je Lepa Brena.

Podsjetimo, Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa liječio u KBC “Dragiša Mišović”. Tozovac je prošle sedmice dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i liječenje nastaviti kod kuće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh