Estrada

Ivana Aleksić se jutros konačno oglasila: Tara i Ša noćas ozvaničili vezu, a njegova žena je imala samo ovaj komentar

Iako već mjesecima imaju odnos poput dvoje ljudi u vezi, Tara Simov i oženjeni reper Nenad Aleksić Ša su u ranim jutarnjim satima svoju vezu i zvanično ozvaničnili strastvenim poljupcima.

Nenad Aleksić Ša i Ivana - Screenshot

Ša se totalno opustio nakon što je u ponedeljak ponovo dobio informaciju od članova svoje porodice da ga je žena Ivana ostavila, te da poslije “Zadruge” želi razvod – više nije mogao da krije svoje emocije, pa je samo dan kasnije završio s Tarom u krevetu, gdje su pali strastveni poljupci koji su podigli ogromnu prašinu.

Ovim povodom se oglasila reperova supruga Ivana Aleksić.

Ništa neću da komentarišem, kao ni do sada. Stvarno, nemam ništa da kažem, ne znam šta da kažem… Neću uopšte da se oglašavam niti da se petljam u to, stvarno nemam komentar – bilo je sve što je šokirana Ivana imala da poruči, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh