Estrada

Sve je krenulo naopako! Takmičar ‘Zvezda Granda’ izašao na binu krenuo da pjeva, a onda se desilo ovo

Sve je krenulo nizbrdo i prije emisije!

Nikola Ajdinović Šećer - Screenshot

Nikola Ajdinović Šećer jedan je od najpozitivnijih pjevača na estradi. Rado prihvata šalu, a nerijetko se i sam na svoj računa našali.

Međutim, on je za medije otkrio da je jednom prilikom u takmičenju imao neprijatnost, kada je zaboravio garderobu za nastup.

Jednom prilikom, gostujući u Grandovoj emisiji, pjevač je zaboravio da ponese odjelo koje je pripremio za gostovanje, a kako tvrdi, to mu se obilo o glavu kasnije.

Nikola Ajdinović Šećer – Screenshot

– Umjesto crnog sakoa, ja ponesem dva plava, a inače dosta vodim računa o tome – prisjeća se on i dodaje – Uzeo sam neku jaknicu, ali dok sam pjevao, izgriješio sam tekst i svašta nešto, ali opet, prošlo je sve kako treba.

Iako ništa nije išlo po planu, Šećer se sjeća djevojke iz šminkernice koja ga je ohrabrila i rekla mu da je sve bilo dobro, prenosi “Grand Online“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh