Estrada

Dragana Mirković skoro nikada ne pokazuje svoju djecu, sad je objavila sliku sina Marka i imala je za to poseban razlog

Pjevačica čestitala rođendan sinu Marku.

Dragana Mirković - Blic.rs

Pjevačica Dragana Mirković ne voli previše da izlaže očima javnosti svoju djecu Manuelu i Marka. Oni se izuzetno rijetko pojavljuju u javnosti, a ona je danas prekršila “to pravilo” pa je na Instastoriju objavila fotografiju sina.

Povod za ovaj izuzetak je sasvim poseban.

Sin Dragane Mirković – Screenshot

“Najdraži moj Marko, srećan ti 20. rođendan, lave moje”, napisala je Dragana na slici sina koji je izrastao u baš atraktivnog mladića.

Jasno je već sada da će sin Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bjelića (vidite ih zajedno na slici) mamite uzdahe djevojaka. A da li ćemo ga češće viđati u javnosti?

S obzirom da je već odrasla osoba, možda i samostalno odluči da bude prisutniji na javnoj sceni. U prilog tome može da ide i činjenica da se on bavi automobilizmom, koji kao uostalom i sve vrste sportova prati ogroman broj ljudi.

A imajući u vidu to da su Dragana i Toni, kada je reč o rođendanskim poklonima za svoje naslednike, veoma galantni, pitamo se kakav li poklon danas dobio Marko?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh