Estrada

RAT ZBOG LJUBAVNICE! Tošića napala žena zbog Ane koja se baškari u Turskoj o njegovom TROŠKU: On joj BLOKIRAO SVE POZIVE!

Duško Tošić ne može da izađe na kraj sa ženom, koja mu pravi pakao zbog ljubavnice Ane Jovanović, koju je u ponedeljak doveo u Tursku, gde on igra za Kasimpaša.

Njegova supruga je poludela kada je iz Kurira saznala da kreatorka kupaćih kostima sa dve drugarice uživa u hotelu u kojem se ona svojevremeno baškarila kada je sportistu obilazila dok je igrao za Bešiktaš. Duškovu ženu još više je razljutilo to što su Jovanovićeva i njene drugarice koje je povela o fudbalerovom trošku šerovale fotografije na Instagramu .

Ali, saznajemo, kap koja je prelila čašu izgleda je bila fotografija betonske kapije hotela na kojoj je Ana stavila srca, a Tošić je isti prizor fotografisao pre nekoliko dana i to postavio na svoj profil. Svi ti znaci su i više nego očigledni da bivša žena pevača Peđe Jovanovića Blizanca i Duško Tošić ne mare za to što njegova žena pravi skandal i na sva usta demantuje da on poznaje Anu,piše Kurir.

Tošić i dalje ne priznaje supruzi da poznaje Jovanovićevu i da je vara sa njom, a kako ona nije prestajala sa svađom, prekinuo je vezu i onemogućio joj da ponovo stupi u kontakt s njim.

Inače, Tošićeva supruga je pobesnela pa ga je nazvala i nastao je haos. Supružnici su se žestoko posvađali, a kako bi bar malo našao mir, fudbaler je blokirao ženine pozive, ali joj je onemogućio i da mu piše na Instagramu.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Tošića i Ane, ali se nisu oglašavali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh