Estrada

Slađa Alegro skrenula pažnju koleginici, Zvezda Granda drastično prekinula prijateljstvo!

Pjevačica Slađa Alegro nikada nije bila od onih žena sa estrade koje po svaku cijenu vole da govore o svom privatnom životu.

Slađa Alegro - Kurir.rs

Ona je čuvala svoju intimu daleko od očiju javnosti, međutim, s vremena na vrijeme desi se da se neki skandal veže za njeno ime. Prije nekoliko mjeseci, pojavila se informacija da je Slađa u svađi sa Andreanom Čekić, koja joj je bila bliska prijateljica, a sve zbog folkerkinog dečka koji ju je, kako se pisalo, maltretirao. Slađa je tada navodno skrenula pažnju Andreani da ne bi trebalo da bude s njim, što joj je ona zamjerila, piše “Pulsonline“.

Andreana Čekić – Glossy.espreso.rs

Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu. Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lijepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a poslije da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko – rekla je pjevačica i stavila tačku na odnos sa Andreanom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh