Estrada

DARKO LAZIĆ VJERENICI KUPIO POKLON OD 30.000 EURA: Marina nije mogla doći sebi kad je ovo vidjela! EVO ŠTA JE DOČEKALO U DVORIŠTU

Marina Gagić, vjerenica Darka Lazića, prije nekoliko dana proslavila je svoj 22. rođendan.

Sa njom su u restoranu bili Darko Lazić, te nekoliko bližih prijatelja.

Iznenađenje za Marinu jue sačekalo ispred kuće u Brestaču, a riječ je o džipu čija je cijena oko 30.000 eura!

– Darko je rezervisao restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešava u međuvremenu. Znala je samo da će svi ići na ručak i da će on za sve da se pobrine – rekao je neimenovani izvor blizak pjevaču i dodao:

– Glavno iznenađenje je uslijeielo po povratku u Brestač. Darkov brat Dragan je novi automobil parkirao ispred porodične kuće, a čim su izašli iz kola, Marini je Darko uručio ključeve. Pazario je džip nekoliko dana ranije prije rođendana – rekao je isti izvor za Srpski telegraf.

Podsetimo, Darko je nedavno priznao da duguje silne pare, te da je riječ o čak milion i po eura.

– Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima – kazao je Darko i dodao:

– Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po eura nije nimalo malo – rekao je Lazić.

Inače, Ani Sević, Darkovoj bivšoj ženi, vjerenik Daniel Nedeljković poklonio je kola od oko 70.000 eura, nakon što mu je rodila ćerku Senu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh