Estrada

Izjava Slavice Ćukteraš: Zaboli me, sebi sam na prvom mjestu, pa onda dijete!

Slavica je istakla da joj poslije razvoda sve krenulo na bolje!

Slavica Ćukteraš - Instagram

Pjevačica Slavica Ćukteraš prošle godine priznala je da se razvela od fudbalera Vlade Avramova sa kojim ima kćerku, i od tada se posvetila isključivo sebi i svojoj karijeri.

Ona se sada osvrnula na svoj brak, te je istakla da joj je nakon razvoda sve krenulo na bolje.

– Posljednjih šest mjeseci u braku sam bila usamljena, sve nakon toga ja sa sam procvjetala – rekla je pjevačica i dodala:

– Mislim, sada će vjerovatno mnogi da me osude, ali me za to nešto zaboli uho, ja sam sebi na prvom mjestu, pa tek onda dijete – rekla je Slavica, te je svojom izjavom iznenadila sve u studiju. prenosi “Ekskluziva“.

Podsjetimo, Slavica je navodno riješila da stavi tačku na brak jer je partner nije podržao da se vrati na scenu.

– Slavica je 2018. razgovarala sa suprugom i on je podržao da se vrati muzici. Snimila je singl, počela je da se pojavljuje u medijima, što je u njoj probudilo želju da se u potpunosti vrati svom poslu. Tada je rekla Vladimiru da bi željela da počne i da nastupa, a on je odmah negodovao. Rekao joj je: “Ne dolazi u obzir da moja žena pjeva po kafanama. Ti treba da pratiš mene i porodicu, kao i dosad. Možeš da snimaš pjesme, ali ne i da nastupaš – otkrio je tada izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh