Estrada

Poznati pjevač pao u nesvijest – Imao je nastup poslije korone, a onda je uslijedio šok: “Nisam mogao da se stabilizujem…”

Pjevač Sale Tropiko u emisiji progovorio o borbi sa koronom.

Sale Cvetković - Screenshot

Pjevač Sale Cvetković gostujući u emisiji “Premijera – Vikend specijal” progovorio je o nedavnoj borbi sa koronavirusom.

Bio sam tužan prvih nedelju dana jer sam bio skroz sam, niko nije dolazi, samo hrana pred vratima, godišnjica braka je prošla onlajn. Prošao sam dobro, nisam imao loše stanje, nisam imao upalu pluća, sjedio sam četiri nedelje kod kuće, zamaram se malo više. Radili smo onlajn koncert. Bilo nam je super, ovo je bio prvi nastup poslije korone, trebalo je da se stabilizujem, ali nisam mogao, već sam đuskao i skakao, onda sam sutradan pao u nesvijest, spavao sam ne znam koliko sati – objasnio je pevač u pomenutoj emisiji, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh