Estrada

Jana godinama nije bila u emisiji Sanje Marinković, sada svi znaju razlog: Ovo niko nije očekivao, pred kamerama otkrila

Pjevačica Dragana Jana Todorović gostovala je u emisiji Sanje Marinković, a tom prilikom je istakla da je par puta izbjegla gostovanje kod nje.

Jana Todorović - Screenshot

– Bila sam u tvojoj emisiji prije deset godina tačno. Gledala sam tu emisiju i rekla sebi “neću skoro otići kod Sanje u emisiju”, ne zbog tebe, ti si bila fenomenalna, nego sam ja u toj emisiji bila slika bez tona. Nisam puno pričala i imala sam veliku tremu – rekla je Jana, prenosi “Novi“.

– Znam da je trebalo poslije jedno vrijeme da dolaziš. Znači ti si me izbjegavala? – dodala je Sanja.

– Pa, tako nekako. Izvoljevala sam – priznala je pjevačica.

– E neka si mi rekla! – rekla je voditeljka kroz osmijeh.

Jana je potom priznala da je očarana time što je uprkos velikom strahu od korona virusa i čitave situacije koja je zadesila planetu uspjela da ostane pozitivna.

– Ja sam bila očarana sobom i svojim pozitivnim mislima, zato što ne mogu da vjerujem da sam to ja, zato što sam sve vrijeme bila pozitivna. Kao da sam izazivala da će se ovo desiti, pošto mi je porodica falila, da sam sa djetetom u kući, da smo svi u kući, na okupu… Time sam bila očarana, slobodno mogu da kažem. Poslije kiše dođe sunce, nadamo se boljim vremenama”, iskrena je bila Jana u emisiji “Magazin IN”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh