Estrada

Darko Lazić nakon tragedije došao u Mostar! Pjevač u crnini i sa suzama u očima poručio: Zbog djece moram da se borim!

Pjevača Darka Lazića je nedavno zadsila tragedija, on se još uvijek nije oporavio od smrti oca Milana, a sada se oglasio iz Bosne i Hercegovine iz Mostara, pa sa suzama u očima poručio da ga je život naučio da se bori.

Darko Lazić - Screenshot

“Ovdje je bajno. Uvijek sam volio da dođem u Mostar”, rekao je pjevač, a zatim se osvrnuo na to kako se osjeća poslije velikog emotivnog udarca.

“Ako padnem ja, padaju svi oni, a to ne smije nikad da se dogodi. Život je pun problema i neočekivanih stvari. Danas te ima, sutra te nema. Nema predaje, borbe kroz život mora da bude, imam prejake pjesme u najavi, jedan je duet sa mojom kumom Andreanom Čekić, a drugi sa Anidom Ćušićem iz Mostara i zaista mi je velika čast”, kaže Darko.

Podsjetimo, Lazićev otac se 5. decembra podvrgao operaciji smanjenja želuca radi gubitka kilograma, ali je došlo do komplikacija nakon toga. Pjevačev tata pao je u komu, iz koje se nije probudio, te je 13. decembra preminuo. Darkovoj majci Branki naročito je teško pao gubitak supruga, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh