Estrada

Tragična smrt ih pomirila – Ana Sević i Darko Lazić spustili loptu: “Zvala ga je da mu izrazi saučešće!”

“Ana se mnogo potresla kada je u nedjelju saznala da je Darku umro otac!”

Ana Sević i Darko Lazić - Hello! magazin

Bivše supružnike Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila strašna tragedija, koja je zadesila pjevača. Folker je u nedelju ostao bez oca Milana, koji je preminuo u šok-sobi bolnice “Sveti Sava” u Beogradu, poslije operacije smanjenja želuca.

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt poslije žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju:

Ana se mnogo potresla kada je u nedjelju saznala da je Darku umro otac, Do posljednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vijest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće. – otkriva izvor za domaće medije.

Mjesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj kćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru. – zaključuje izvor, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh