Estrada

Siniša zbog Miljane završio u bolnici: Kulićkinom ocu pozlilo

Otac rijaliti-zvijezde Miljane Kulić Siniša Kulić završio je u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo od nagomilanog stresa!

Miljana i Siniša Kulić - Kurir.rs

Kako “Srpski telegraf” saznaje, on je zbog visokog pritiska vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Nišu, a kako je ispričao tamošnjim ljekarima, danima pije lijekove za smirenje jer njegova kćerka po ko zna koji put ide na kiretažu. Kulićeva je presjekla i riješila da dečku Lazaru Čoliću Zoli ne rodi dijete, pa je zbog toga prije dva dana bila na uklanjanje ploda.

Siniša je u kući bio sa kćerkama i suprugom Marijom u trenutku kada se požalio na mučninu. Danonoćno je pratio šta se dešava u rijalitiju i stalno je nervozan zbog svega što mu kćerka priređuje. Pije lijekove otkad je Miljana saznala da je trudna i da nosi Zolino dijete. Mislio je da je u pitanju neka namještaljka, ali kad se ispostavilo da je sve istina, nije mogao da dođe sebi. Marija ga je smirivala jer sve lakše podnosi, ali nije uspijevala da utiče na to da prestane da se nervira. Vrhunac je bio kada su prekjuče otišli ispred bolnice da vide kćerku koja je riješila da abortira – priča dobro obaviješten izvor i nastavlja dalje:

Čim je ugledao Miljanu, počeo je da viče da ga sramoti, da nije normalna šta radi, te da je najgore što tako ugrožava i svoje zdravlje. Kulićka je počela da plače, ali otac nije stajao i samo se u jednom trenutku srušio. Počeo je da se guši i da pokazuje da ga boli u predjelu grudi.

Kako se dalje saznaje, Marija je odmah reagovala i pozvala ekipu Hitne pomoći, nakon čega je s njim otišla u ambulantu, dok je unezverena Miljana morala na kiretažu.

Sinišu su ljekari odmah u vozilu ukazali pomoć, a Marija je medicinskim radnicima objasnila šta se izdešavalo. Rekla im je da je zbog kćerke na ivici da poludi od sekiracije, pa je zamolila doktore da Sinišu u bolnici zadrže ako je stanje ozbiljno. Pričala je: “Ne znam više ni kako sebi da pomognem, a kamoli njemu! Pijemo tablete po cijeli dan zbog stresa, od toga bi svaki čovjek poludio. Zbog kćerke ćemo u ludnici da završimo. Lično će Miljana da bude kriva ako mi Siniša umre” – rekla je Marija doktorima i sve vrijeme plakala.

Inače, Siniša je poslije ukazane pomoći i odlaska iz bolnice pričao da više ne želi da vidi kćerku i da se stidi zbog svega što mu je priredila.

Siniša je rekao da više neće očima da vidi kćerku jer mu je preko glave da trpi njeno ponašanje. Rekao je: “Ne pamtim kada smo neku lijepu stvar čuli od Miljane. Samo slušam skandale i katastrofe, otkad je u rijalitiju mi se ne skidamo porodično sa tableta. Nemam više snage da se borim s njom, loše mi je i ne smijem da se nerviram više ni gram – rekao je Kulić dobrom prijatelju poslije izlaska iz bolnice.

Nakon ovoga pozvali smo Mariju i Sinišu da bismo saznali kako se Miljanin otac osjeća, kao i šta oni, kao roditelji, misle o njenom najnovijem abortusu.

Ma sram da je bude. Sebična je i bezobrazna, hoće otac da joj umre od sekiracije. Misliš da je nju briga za oca i majku, sestre, ma ne. Njoj je samo onaj n..koman u glavi. Ja ću je lično zadaviti bude li se nešto desilo Siniši – rekla je Marija, a Siniša je samo kratko prokomentarisao:

Strašno je ovo što nam Miljana priređuje. Držim se koliko mogu. Ne smijem zbog zdravlja više da se nerviram, i ovako mi pritisak skače, a kad se iznerviram, odmah počne da me guši.

Podsjećamo da je Miljana prije dvije sedmice saznala da je trudna sa Zolom, te se do prije neki dan dvoumila da li da zadrži dijete ili da abortira. Zbog svega toga i zbog čestih sukoba između nje i Čolića, Kulićkini roditelji sve to psihički i zdravstveno teško podnose.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh