Estrada

“Nije došla na snimanje jer ima koronu”, iznenađenje u emisiji “Zvezde granda”: Marija Šerifović svima saopštila šta se desilo

Tokom emitovanja prošle emisije popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” članica žirija Marija Šerifović otkrila je informaciju koja je sve ostavila u šoku.

Zvezde Granda - Screenshot

Naime, njena takmičarka je zaražena koronavirusom, a u pomoć je pristigao mladi pjevač Martin Ajdarević, kog je žiri prije šok saznanja, nakon izvedbe, nagradio sa šest glasova.

– Martin je izašao u susret jdevojci iz mog tima, doslovno, sinoć. Djevojka je dobila koronu i nije mogla da se takmiči – u dahu je izgovorila Šerifovićeva, pa dodala:

– Sinoć smo odredili pjesme. Ne branim ga, znamo svi kako Martin pjeva, ali imali smo 12 sati da se spremimo za takmičenje – objasnila je Marija, a žiri je uvažio i rekao da je sve jasno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh