Estrada

OČI U OČI, KONAČNO SE SRELI KRISTIJAN I STANIJA: Objavljen ŠOK snimak, EVO KAKO JE IZGLEDAO SUSRET, SVI ZAPREPAŠTENI

Prošle sedmice se odigralo saslušanje Kristijana Golubovića po tužbi Stanije Dobrojević za prijetnje smrću.

Naime, dobro je poznato da su njih dvoje u sukobu već pet godina, još od „Farme“ kada je Kristijan zahtijevao od Stanije da mu isplati polovinu osvojene nagrade, jer je organizovao glasače i navodno je doveo do pobjede.

Po isplati, njih dvoje bili su u dobrim odnosima, a onda je Kristijan obelijodanio da je imao odnose sa Stanijom, nakon čega se pisalo da je ona rekla kako njegova kćerka nije njegova, što je rezultiralo time da joj je Kristijan zaprijetio smrću. Stanija je podnijela tužbu, a prošle nedelje održano je saslušanje, na kom je trebalo da prisustvuju oboje, ali je Dobrojevićeva u posljednjem trenutku odustala jer nije željela da se sretne sa Kristijanom.

Ipak, prva srpska starleta se pojavila ispred Suda u Rumi, a kako je izgledao njihovo suočavanje, saznaćete u novom izdanju emisije „Paparaco lov“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh