Estrada

TO ŠTO NISAM SAČUVAO PORODICU JE MOJ NAJVEĆI PORAZ U ŽIVOTU! Pjevač iskreno o razvodu

Bane Mojićević je uvek raspoložen za pjesmu, a kako je istakao raspoloženje mu ne zavisi ni od čega, već isključivo od njega samoga.

On je sada priznao da voli da popije koju čašicu više, pa otkrio i kakav je kada je u kafani.

“Pijem iz zadovoljstva a i zbog emocije. Gdje zaradim novac tu i ostavim. Najveći bakšiš sam dobio na jednoj privatnoj žurci u Crnoj Gori, dole sam kao Tito. Najviše volim ljubičaste novčanice, i te varijante, kad vidim ljubičastu, izmislim tekst ako ne znam, na licu mjesta, i komponujem ako treba”, rekao je pjevač.

Na pitanje da li se plaši za svoju egzistenciju, s obzirom da mnogi pjevači sada ne nastupaju, on odgovara:

“Nisam, posljednjih godina sam ozbiljno razmišljao o finansijama. Miran sam, nemama razlog za stres i brigu. Nemam potrošačke navike, živim potpuno normalno, najveći novac ostavljam u kafanu”.

Mojićević se nedavno razveo od bivše supruge Milice, te je priznao da je pokušavao da sačuva zajednicu, ali nije uspio, što smatra životnim porazom.

“Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumjevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta posljednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju djece, i to je jedni važno”, rekao je Bane u “Premijeri”, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh