Estrada

Poznatom paru oduzeli kćerku: Centar za socijalni rad je morao da reaguje poslije ovoga

Iako im je Centar za socijalni rad oduzeo kćerkicu Kristinu, ona je sada vraćena u porodični dom, pa su svi ponovo zajedno.

Policija - Espreso.rs / Nebojša Mandić

Svima je poznato da su Divna Milanović i Marko Kocić, poznatiji kao Divna i Marko DNK, postali roditelji po drugi put.

Divna Milanović – Srbijadanas.com

Iako im je Centar za socijalni rad oduzeo kćerkicu Kristinu, ona je sada vraćena u porodični dom, pa su svi ponovo zajedno.

Gospodin Rade koji živi u susjednom domaćinstvu otkrio je da je bračni par u strahu, a pomislivši da će našim pozivom Divna i Marko ponovo ući u rijaliti “Zadrugu”, zabrinutim glasom je rekao da im je Socijalna služba striktno zabranila ovaj potez.

Ne da im Socijalno, nema šanse, ne smiju nigdje – rekao je Rade, koji je očigledno upućen u dešavanja koja su zadesila ovaj popularni bračni par.

Porazgovarali smo i sa komšinicom, koja je željela da ostane anonimna, a ona ističe kako su se Divna i Marko primirili otkako su dobili drugo dijete, ali da bi ponovo otišli u rijaliti, ali ne smiju.

– Kada su dobili drugo dijete, oboje su se smirili. Ušli bi oni u “Zadrugu”, vjerujte da bi, ali bi ostali bez djece. Ne smiju. Dosta im je televizije – završava sagovornica.

Nakon ovih navoda, uspjeli smo smo uspjeli da dobijemo Marka Kocića, koji je bio kod komšije i radio na njihovom domaćinstvu u polju.

– Dobro smo svi, Divna je kod kuće sa djecom, ona tamo nema signala – rekao je Marko za medije, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh