Estrada

Oni šute – Danas je poseban dan za Severinu i Igora: Da li je ovo konačni dokaz za njihov odnos

Nešto ne štima!

Severina Vučković i Igor Kojić - Story.rs

Juče je bila peta godišnjica braka Severine i Igora Kojića, ali za razliku od prethodnih godina, ni jedno od njih se nije oglasilo na društvenim mrežama, a to je samo pojačalo glasine o bračnom krahu. Vjenčali su se 25. septembra 2015. u tajnosti u istarskim Balama. Izgovorili su sudbonosno “da” pet mjeseci nakon što je ona potvrdila da su zajedno, a kasnije su imali veliku proslavu u Beogradu sa 500 gostiju. Snimci vjenčanja na kraju su završili u njenom spotu za pjesmu “Kuma”.

Podsjetimo, prošle godine Severina je objavila posvetu Igoru na Instagramu uz nekoliko njihovih romantičnih fotografija, piše “Alo!“.

25.9….kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smiješkaš, kad padam ti me čekaš dole sa čokoladom u ruci… tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Srećno nam! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!”, napisala je splitska pjevačica.

Ove godine, oboje “šute”, ali ono što se moglo videti iz njihovih nedavnih objava je da ne provode vrijeme zajedno. Dok su jedni uvjereni da je njihov brak gotov, drugi tvrde da nema dokaza za to.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh