Estrada

“BORIM SE ZA ŽIVOT, MOLIM SE BOGU DA OZDRAVIM”- Jelena Kostov otkrila kako izgleda njena borba protiv virusa korona

Srbijanska pjevačica za koju je nedavno otkriveno da je pozitivna na Covid-19 otkrila je koje je simptome do sada imala, kao i da je među zaraženima još nekoliko njenih kolega, s kojima je redovno u kontaktu

Jelena Kostov - Glossy.espreso.rs

Pjevačica Jelena Kostov već nekoliko sedmica vodi borbu sa korona virusom, a priznaje da joj nimalo nije lako.

Borim se za život! Molim se Bogu da ozdravim! – kazala je Jelena za “Alo!“, koja je prije nekoliko dana priznala da je poslije skoro tri sedmice ponovo dobila pozitivan test na virus.

Nisam mogla ni milimetar da se pomjerim. Osjećala sam užasan bol u cijelom tijelu, glavi, malaksalost, mučninu, dobila sam visoku temperaturu… Ne bih da imenujem kolege koje imaju virus, ali sa mnogima od njih sam u kontaktu, čujemo se, bodrimo, dijelimo iskustva. I svi smo uplašeni – dodala je pjevačica za pomenuti list.

Jelena je ranije za “Puls Srbije” iznijela još detalja.

Nisu me hospitalizovali jer su mi pluća dobro, nema ništa na njima, hvala Bogu. Imala sam užasan strah kao i svi, jer sam svjesna koliko je virus podmukao. Najviše sam se plašila zbog djeteta. On je dobro, to je najbitnije, suprug je s njim. Prosto je nemoguće da ne viđam dijete jer nemam gdje da ga ostavim, roditelji su mi stariji i nije preporučljivo da bude s njima – kazala je ona u pomenutoj emisiji, dok je za “Kurir” rekla:

Sve vrijeme sam kući, ali mogu vam reći da sam na svojoj koži osjetila koliko je to jedan opaki virus gdje u roku od tri dana nisam znala koji dio tijela me više boli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh