Estrada

Umrla je 16-godišnja vlogerica koju na TikToku prate 2 miliona ljudi

INDIJSKA vlogerica Siya Kakkar, koju je na TikToku pratilo više od dva miliona ljudi, umrla je u 17. godini, piše NY Post.

Siya Kakkar - Instagram

Uzrok smrti još nije poznat, ali sumnja se na samoubistvo. Kakkarinu smrt potvrdio je njen menadžer Arjun Sarin, koji se od nje oprostio emotivnom objavom na Instagramu.

“Nemam riječi. Uvijek ćeš biti najbolja umjetnica. Počivaj u miru”, napisao je.

Vlogerica je posljednji video objavila u srijedu, a u njemu je pjevala i plesala te prikupila više od 20 miliona pregleda u samo dva dana.

Poznati indijski fotograf Viral Bhayani rekao je da je pričao s njenim menadžerom prije tragičnog događaja i da se činilo da je sve u redu.

“Dok smo dogovarali suradnju, Arjun mi je rekao da je noć prije pričao sa Siyaom i da je bila dobre volje. Ni on ne zna gdje je pošlo po zlu”, otkrio je.

“Kada gledam njene videe, shvaćam da je bila jako dobra u onom što je radila. Tužno je što je odabrala učiniti to. Ako se osjećate depresivnima, molim vas, ne činite što i ona”, napisao je na Instagramu, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh