Estrada

Boris Rogoznica: Puno žena bi voljelo da je muškarac deset posto onog što sam ja bio

U PRVOM intervjuu nakon što su potvrdili razvod Boris Rogoznica s osmijehom je izjavio da je odlično, a tvrdi i da je Doris Pinčić Rogoznica odlično.

Boris i Doris - Express

“To se vidi po njenom osmjehu”, rekao je za “RTL Exkluziv“.

Prokomentirao je i brojne novinske napise o njihovom razvodu: “Bit ću iskren, taj jedan period kad nismo bili najbolje je iza nas tako da kad je već moralo doći, što smo sami priželjkivali da dođe, došlo je u najbolji mogući trenutak. Kad smo spremni, kad smo sretni, kad smo sve posložili.”

Iako se čini da su u dobrim odnosima nakon razvoda, Boris je prokomentirao: “Da je sve bilo super, do njega ne bi došlo. U ovom slučaju razvod ne promatramo kao nešto negativno, već upravo suprotno.”

Rekao je da možda ima nešto u tome da je sedma godina braka krizna te da se ljudi emotivno poslože drugačije.

“Vidiš da se ne osjećaš više sretno i počneš razgovarati o tome. Doris i ja smo uvijek dobro funkcionirali u dogovorima i razgovorima. Mogu reći da jedno drugog još više volimo i cijenimo nakon ovakve stvari”, istaknuo je.

“Najmanji problem je bio djeci reći. Naša djeca su sretna, ispunjena, radosna da ih uopće to ne sekira, nit’ pitaju. Dok god smo mi dobro, dok se slažemo, dok smo s osmijehom, oni su sretni i uopće ih ne zanima što se događa”, ispričao je.

Dodao je da su on i Doris uvijek funkcionirali bez velikih tenzija te da je temelj njihove veze prijateljstvo. Na pitanje koji mu je najveći problem danas, odgovorio je: “Apsolutno ništa, jer sam sretan i na miru sa svim što sam napravio, za ničim ne žalim.”

Napomenuo je da su dali smo sve od sebe te da već sada funkcioniraju kao fantastični prijatelji i roditelji.

“Ništa nije bilo konkretno, nikakva treća osoba, ako već to nekog interesira”, rekao je.

Snimke s tamnokosom Marijom objasnio je ovako: “Došao sam na gažu, svirao rođendansku gažu, jedna cura se posnimila i to je to, kao što su izdvojili moju pjevačicu.

Dodao je da su on i Doris odabrali živjeti život javnih osoba i s time se moraju nositi. Prokomentirao je i javnu percepciju po kojoj je on “muž Doris Pinčić Rogoznice”.

“Puno žena bi voljelo da je muškarac deset posto onog što sam ja bio. Ja sam malo više potezao u kućanstvu, ali ništa manje nije Doris. Ona je po tom pitanju kuhanja i majčinstva prototip žene. Samo sam i ja radio pola tog što je ona radila, čak i manje. Ali kad je fokus na tome, to tako izgleda”, rekao je.

Na kraju je istaknuo da mu se nimalo nije promijenila slika o Doris.

“Doris je za mene pojam, žena, majka, kraljica”, rekao je.

O novoj pjesmi Samo tebe ljubio kaže da nimalo nije pjesma za Doris.

“Potpuno je tekstualno neposvećena nikome, pjeva se o nekoj potencijalnoj djevojci. Doris je osoba s kojom prestajem biti u odnosu, ovo je neka potencijalna, neodređena”, rekao je i zaključio da je Doris visoko podignula ljestvicu, no veza mu trenutno nije na pameti, samo glazba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh