Estrada

Svađa u domu Živojinovića: Stefan ostavio pjevanje zbog Bobe

Stefan Živojinović nije sam odlučio da batali estradu i pjevačku karijeru, već ga je, kako izvori navode, na to nagovorio otac Boba.

Stefan Živojinović - Blogspot

Naime, Boba smatra da je pjevanje loš izbor zanimanja za Stefana, međutim, Brena se s tim ne slaže, pa je došlo do opšte svađe u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Živojinovići između ostalog u posljednje vrijeme najviše rade na vinariji i vinu, a Boba želi da plasira to vino i na američko tržište, pa je zato i rekao Stefanu da se okane pjevanja i da se posveti biznisu – započinje izvor i dodaje:

Ako neko zna koliko je estradni hljeb krvav, to zna Boba jer je godinama uz Brenu. On je iz najbolje namjere rekao Stefanu da mu estrada ne treba u životu jer će samo da mu zadaje glavobolje, a nikad neće biti načisto ni da li je zaradio, a kamoli da je na putu da bude upola zvijezda kakva je Brena. Sa druge strane, Stefan se prije pjevanja dokazao kao dobar biznismen i siguran je da je u tom poslu odličan, pa je poslušao oca i javno rekao da se povlači, te da više nema namjeru da se bavi pjevanjem – priča izvor i kaže:

Bobu je ta njegova odluka obradovala, međutim, Brena se baš naljutila na muža! Čak mu je održala pridiku: “Šta ti, Bobo, obeshrabruješ dijete! Neka ga! Neka se trudi! Lijepo pjeva, može i od toga da živi, ne sputavaj dijete”, siktala je Brena na Bobu, ali kad joj je i sam Stefan rekao da definitivno odustaje od pjevanja, ona je to prihvatila, prenosi “Skandal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh