Estrada

Veljko Ražnatović završio u policiji, izbio opšti metež sa lokalnim momcima ispred Bogdanine kuće – Advokat poručuje: “Branio se, napadnut je”

To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela.

Veljko Ražnatović - Blic.rs

Nakon što se pojavila informacija da je ispred porodične kuće Rodića u Titelu nastao haos kada se nekoliko mještana sukobilo sa Veljkom Ražnatovićem, njegov advokat otkrio je da je on samo želio da zaštiti svoju porodicu.

To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gdje stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi vidio šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomjere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. “Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije…”. On je napadnut ispred svoje kuće! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Htio je da zaštiti mir i spokoj porodice – izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh