Estrada

Luka Jović zbog pjevačice ostavlja trudnu Sofiju Milošević?

Neprijatelji Sofije Milošević i Luke Jovića htjeli su da im unište vezu i ljubav, navodno – zbog pjevačice.

Sofija Milošević i Luka Jović - Instagram

Oni su, ni krivu, ni dužnu, htjeli da iskoriste pjevačicu Teodoru Džehverović, koja je Luki zapala za oko nekoliko godina, kada nije ni poznavao Sofiju.

Ona se tada tek prijavila na Zvezde Granda i dečko je samo prokomentarisao da je zgodna i lijepa, te da odlično pjeva,” otkriva izvor “Skandala” i dodaje:

Toga su se sada sjetili ti zlobnici koji ne podnose Lukinu i Sofijinu sreću, pa su došli na ideju da namjeste susret Luke i Teodore i da isceniraju kako se oni navodno ‘muvaju’, te da tako unište i rasture njegovu vezu sa Sofijom,” objašnjava izvor i dodaje:

Sve je bilo isplanirano, trebalo je da ih spoje, kao slučajno, u nekom kafiću čim prestane vanredno stanje budući da je najavljeno da će sredinom maja početi sa radom svi ugostiteljski objekti, međutim, plan im je, srećom, propao. Neko iz te ekipe zna Teodoru i poznato mu je da djevojka nije u fazonu da rastura tuđe veze. Upozorio je sve te zlobnike da to ne treba da rade jer je prije svega grijeh,” objašnjava izvor.

Ipak je Sofija u drugom stanju i svaki stres može da naškodi i njoj i bebi. Taj dečko kojem je proradio glas razuma je stopirao cijelu akciju, inače bi došlo do problema i haosa, a sve zbog tuđe zlobe,” zaključio je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh