Estrada

Nepoznati muškarac upao u kuću Nataše Bekvalac dok se ona igrala s kćerima

U kuću srpske pjevačice Nataše Bekvalac u Novom Sadu upao je nepoznati muškarac.

Nataša Bekvalac- Printscreen-Glamur Specijal

Kako prenosi “Alo“, sve se odigralo oko 11 sati ujutro na njenom imanju u Novom Sadu. Muškarac joj je navodno nosio poklon i cvijeće, a najprije se na ulaznim vratima, prema pričama izvora, susreo s njenom majkom Mirom.

“Mira ga nije htjela pustiti u kuću, međutim on je prošao pored nje i rekao joj da će sam potražiti svoju prijateljicu. Žena od šoka nije znala kako reagirati, a u tom trenutku se pojavila i Nataša, koja je svo vrijeme bila s kćerima u dvorištu”, rekao je izvor za srpski list.

Pjevačica mu se, prenose srpski mediji, suprotstavila i zahtijevala da odmah napusti kuću, što je on ubrzo i učinio. Zatim je zvala policiju.

“Nataša je u policijskoj stanici i daje izjavu, vidno je potresena svime onim što se dogodilo na njenom imanju u Čeneju”, javili su iz njenog PR tima za srpske medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh