Estrada

Malo ko zna da je Đorđe David završio glumu: Kako je izgledao 80-ih

Đorđe David, koji je nadavno pobijedio infekciju korona virusa, sad ima dovoljno vremena u karantinu, pa je na Instagramu pronašao fotografiju od pre skoro tri i po decenije.

Đorđe David - Instagram

Naime, danas o o Đorđu Davidu skoro svi kažu da je roker, ali i član žirija “Zvezda Granda”, međutim on je zapravo diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a iza sebe ima mnoštvo odigranih pozorišnih predstava, kao i desetak filmskih uloga, ali i sinhronizacija filmova za najmlađe..

– Ekranizacija bajke ZLATNA JABUKA I DEVET PAUNICA! Primabalerina HNK Zagreb Snježana Perković i ja kao princ. Godina 1987, TV SARAJEVO kao nosilac posla. Režija Aco Jevđević! Mnoge nagrade na festivalima širom svijeta dobijene! – pohvalio se David, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh