Estrada

Kija iznijela sve što joj je na duši: “Anabela mi je radila gnusne stvari koje niko ne zna”

Kristina Kija Kockar progovorila je o Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju, a rekla je sve što joj je na duši, dok je sigurno da će se u “Zadruzi” o ovim njenim riječima i te kako polemisati.

Kristina Kija Kockar - Kurir.rs

Kako Kija kaže, bivši suprug Sloba Radanović joj se ne javlja, a mučno joj je da gleda rijaliti.

Ponašanje prema kćerki je užasno, da ona za nju govori da je ku*ka… Katastrofa mi je to. Gagi je nasilnik, Luna je katastrofa, svi ukupno su oštećeni u svakom smislu. Ovo im nije trebalo. Ne mogu da se dogovore ko je kriv i da li im je neko namjestio, postalo je sprdanje sa nacijom, ali na kraju – sami su to birali. Anabela se pravi da je svetica. Svoj otrov koji hoćeš da izbaciš, ne treba da radiš to drugim ljudima – rekla je Kija za “Telegraf“, pa dodala:

Odvajaš kćerku od slobodnog muškarca, a podržavala si što ima intimne odnose sa oženjenim. On je mnogo bolji od ovog prethodnog. Činila je gnusne stvari meni, koje se nisu vidjele.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh