Estrada

Sestre Ramović otpjevale u duetu pjesmu “Beograd priča” (VIDEO)

Sestre Džejla i Lejla Ramović odlučile su da uljepšaju svima dane koje provode kod kuće i snimile su cover za pjesmu “Beograd priča”. Pobjednica “Zvezda Granda” i njena starija sestra donijele su u svom stilu ovu numeru.

Džejla Ramović - Screenshot/Facebook

View this post on Instagram

@ramoviclejla #ostanitekući

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

“Ovo smo dugo čekali i dočekali”, bio je samo jedan od brojnih komentara ispod snimka koji je Džejla Ramović objavila na Instagramu. Inače, pobednica “Zvezda Granda” od početka pandemije korona virusa vreme provodi u svom rodnom gradu Goraždu sa sestrama i roditeljima.

Ovo je jedna od retkih prilika kad su fanovi popularnih setara mogli da čuju Lejlu kako svira i peva, a koja inače strudira Ekonomski fakultet u Mostaru. Podsećamo, Džejla i Lejla imaju još jednu sestru Šejlu koja je na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu,piše Prva


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh