Estrada

Severina otkrila da se u karantinu udebljala sedam kilograma

Splitskoj pjevačici Severini mnogi su ranije zamjerali pretjeranu mršavost, no ona je otkrila kako više nije mršava te da se u karantinu udebljala.

Severina - Alo.rs

Splitskoj pjevačici Severini mnogi su ranije zamjerali pretjeranu mršavost, no ona je otkrila kako više nije mršava te da se u karantinu udebljala.

“Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava”, izjavila je Severina. Među ostalim je podijelila i recept za pitu krumpirušu koju je sama napravila pred kamerama.

“Šta ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate!”, poručila je Severina.

U cvjetnoj haljini, pregači i kućnim papučama, pokazala je kako guli krompir i crveni luk. Za jelo koje je pokazala treba pet krompira, dva luka, malo soli i bibera, 14 kora za savijače te ulje za premazivanje kora. Nakon što se povrće nariba i složi u kore, krumpirušu je potrebno staviti u zagrijanu rernu na 200 stepeni između 40 i 60 minuta.

“Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje”, rekla je pjevačica kroz smijeh, pišu “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh