Estrada

Hari Mata Hari opljačkan tokom “Beovizije”?

Hari Mata Hari doživio je šok nakon finalne večeri “Beovizije”, kada je opljačkan u svojoj hotelskoj sobi!

Hari Varešanović - Twitter

Kako piše srbijanski “Alo!“, pjevač je ostao bez sata Rolex vrijednog 15.000 eura. Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima sat je nestao iz njegove sobe u Beogradu, što je shvatio po povratku u hotel.

“Hari je ostavio sat na stolu u hotelskoj sobi i otišao na nastup, gdje se zadržao nekoliko minuta. Nije ni pomislio da sat može da nestane. Kada se nakon nastupa vratio u sobu, bio je šokiran. Odmah je sišao na recepciju da prijavi nestanak i da zatraži snimak sigurnosnih kamera. Osoblje mu je izašlo u susret i odmah su mu dali snimke na uvid”, okritva dobro obaviješten izvor i dodaje:

“Osim čistačice koja godinama radi u hotelu, niko nije primjećen u hodniku na prvom spratu. Nikome nije bilo jasno kako je moguće da pjevaču nestane vrijedan sat, dok ponovo nisu ušli u sobu i vidjeli da je zaboravio da zatvori vrata od terase”, završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh