Estrada

Nije dobro: Milica Todorović otkazuje obaveze

Gost emisije trebala je da bude pjevačica Milica Todorović, ali se nije pojavila.

Milica Todorović - Screenshot

Jedna od omiljenih “Grandovih” emisija definitivno je “Halo halo”, a osim javnih ličnosti koje nas uvijek zabave u ovom programu, tu su i voditeljice Vesna Milanović i Dragana Katić da dodatno podgriju atmosferu.

Gost emisije trebala je da bude pjevačica Milica Todorović, ali se nije pojavila.

Naime, Milica je otkazala dolazak zbog temperature koju je zaradila, a koja iznosi 39 stepeni i ništa ne sluti na to da će joj biti bolje kako bi promijenila plan i došla na snimanje.

Milica Todorović, Marina Visković i Katarina Živković su trebale večeras da budu trio koji će da zabavi gledaoce emisije.

Krivo mi je što Milica nije došla jer volim Milicu i uvijek je pozitivno raspoložena, večeras bi se šalila uz sve nas – prokomentarisala je Kaća Živković u bekstejdžu pred snimanje, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh