Estrada

Popularna pjevačica doživjela haos u Barseloni

Dara Bubamara preživjela je haos u Barseloni, jer se u ovom gradu zatekla nakon što su uhapšeni katalonski lideri, što je izazvalo pobunu naroda koji se sukobio sa policijom.

Dara Bubamara - Kurir.rs

Došla sam u ponedjeljak u Barselonu i trebalo je da ostanem do petka kako bih se odmorila. Odjednom, usred noći, čujem haos, sirene, lupanje, detonacije – kazala je Dara Bubamara. Dodaje da je pogledala kroz prozor i vidjela ljude kako se biju i bukvalno ubijaju .

Cijelu noć nisam spavala od buke, ujutru u 5 ujutru su me pozvali sa recepcije, izvinili se i rekli da bi najbolje bilo da sutra napustim hotel, jer mi ne garantuju bezbjednost, jer su neki protestanti pokušali da uđu u hotel. Odmah sam rezervisala kartu prvim letom da se vratim. Uplatila sam najskuplji hotel, željela sam da uživam, da se odmoram, a umalo živu glavu nisam ostavila tamo – kaže pjevačica, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh