Estrada

ZA JEDAN KONCERT GOCE TRŽAN KUPIO JE SVE KARTE! Detalji pjevačicine turbulentne ljubavi: Ovako nešto teško da će da se PONOVI!

Kontroverzni biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova voljena pjevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen nekadašnji menadžer Gane Pecikoza, pa iznio tvrdnju da je “koncert za jednu osobu” bio marketinški trik.

Goca Tržan - Kurir.rs

Međutim, pre pet godina, pevačica je i sama progovorila o svemu pa istakla:

“Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku.”U tom trenutku ja sam izdala album ‘Želim da se promenim’. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu”, objasnila je Goca u emisiji “Iz profila” na Grandu.Goca i Gane Pecikoza prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Inače, Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Podsetimo, Dragojlović je privukao ogromnu pažnju medija kada je kao vlasnik jedne firme uhapšen u okviru akcije “Kraba”, zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju,piše Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh