Estrada

Milica Todorović se seli u Beč i udaje za muškarca kojeg svi znaju

Pjevačica Milica Todorović raskinula je petogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, uprkos tome što su najavljivali svadbena zvona.

Milica Todorović - Blogspot

Da li je poslije ljubavnog kraha čeka sreća i zbog čega se sve njene veze završavaju neslavno, otkrio je astrolog Dušan Veličković.

-Pjevačice oduvijek imaju velike probleme kada je riječ o dugogodišnjim vezama. Milica je Vaga i ne bi smjela da ima probleme s ozbiljnim vezama i brakom. Ipak, zbog rasporeda njenih planeta, ima potrebu da sve što započne bude na najvišem mogućem nivou. Ponosna, gorda i otmjena, u prošlom životu je gotovo sigurno bila aristokratske krvi i Mjesec u znaku Lava pokazuje njenu kraljevsku prošlost – kaže Veličković i dodaje da je Milica u prošlom životu bila operska pjevačica.

-Ona je kompleksna i komplikovana ličnost koju rijetko ko može da razumije. Koreograf nije bio za nju, razlike među njima su ogromne. Za nju je neko ozbiljan, uspješan, ostvaren, siguran u sebe i u nju… Potreban joj je džentlmen, gospodin, kakav Miloš nije bio – kaže Dušan Veličković i dodaje da će se atraktivna Milica baš za takvog i udati.

Milica Todorovic- Blic

Raskinula petogodišnju vezu sa Milošem
-Ona će biti supruga ekstremno ostvarenog muškarca, i to zbog prisustva Sunca u njenoj desetoj kući. Njen izabranik će biti javna ličnost čije ime znaju svi. Jedino sa muškarcem koji je ostvaren, ona će moći da ostvari dublji odnos – tvrdi Veličković i objašnjava da Milica zbog prisustva Marsa u sedmoj kući ima strah od braka, bliskosti, vezivanja.

-Milica je velika djevojčica koja se boji da ne bude povrijeđena. Zbog dinamičnih odnosa unutar njene porodice čitavog života teži miru i stabilnosti. Još nije srela nekoga ko bi je u potpunosti zaštitio, ali će ga sresti uskoro – tvrdi astrolog. Kako kaže, smiješe joj se i svadbena zvona.

-Ona će se udati za dvije godine, kada progresivni Mjesec uđe u Vagu. Naći će muškarca po svojoj mjeri, koji će moći da joj parira, podrži je, voli, poštuje i čuva – kaže Veličković i objašnjava:

Dušan Veličković- VIP

Astrolog Dušan Veličković tvrdi da se Milica udaje
-Posljednju vezu je prekinula kako bi se pripremila za nešto veliko. U vezi je bila nesretna, a to se odrazilo i na njen fizički izgled, zbog čega je nabacila višak kilograma. Trenutno je nesretna i zbog toga, ali i to će se uskoro srediti. Pokazala je svima da to nije to, presjekla je i stavila tačku na sve što ju je činilo nesretnom. Okrenula je novi list i uskoro je očekuju samo prave stvari – kaže astrolog Dušan Veličković, piše “VIP“.

On ističe da je za Milicu idealan grad za život Beč, te da bi bilo poželjno da baš u tom austrijskom gradu svije svoje gnijezdo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh