Estrada

Pogledajte šta je Seka Aleksić priredila svom mužu za 10. godišnjicu ljubavi

Folk zvijezda Svetlana Seka Aleksić danas obilježava godišnjicu braka sa Veljkom Piljikićem, sa kojim već godinama živi u vili u Staroj Pazovi, dok je prije tri godine na svijet donela njihovo prvo dijete, sina Jakova.

No image - Haber.ba

Pjevačica je u toku dana na društvene mreže podijelila fotografije sa njenog i Veljkovog vjenčanja, dok je odlučila da napiše sve što joj je na duši, te da suprugu uputi riječi koje su raznježile mnoge.

– Muž i žena treba da budu kao ruke i oči! Kada ruka boli – oči plaču. A kada oči plaču – ruke brišu suze! Sv. Jovan Zlatoust – navela je Aleksićeva ispod njihovih slika.

– Danas nam je 9 godina braka, a 10 godina ljubavi! U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kada je nađeš imaš je zauvek! Bogu hvala na svemu, na tome što te imam, na našim dečacima i na ljubavi koju mi pružaš! – istakla je pevačica.

Seka Aleksić – instagram

Seka Aleksić, br

Vlasnica hita “Evo” je putem storija podjelila niz slika, uz prigodne opise za današnji dan, koji je Seki i njenom dragom i te kako poseban, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh