Estrada

Oglasili se roditelji: Svjetski mediji prenijeli informaciju da je Simona u invalidskim kolicima

Svjetski mediji prenijeli su informaciju da srbijanska manekenka Simona Andrejić (25) ne može hodati i da je u invalidskim kolicima nakon teške nesreće koja joj se dogodila tokom vožnje na ziplajnu.

Andrejić i Chu - Faktor.ba

Sve se dogodilo na imanju azijskog milijardera Chinh Chu (53), koji je Simonu i još nekoliko manekenki i prijatelja pozvao na svoje imanje u Westchesteruu Njujorku.

Međutim, Simonini roditelji kažu da je njihova kćerka dobro.

Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumijete i zahvalna sam vam na brizi – rekla je Simonina majka Lepa. Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, također kaže da su informacije koje su prenijeli strani mediji – netačne. Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava. Svašta se piše, ali mi ne želimo previše komentirati. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći – kratko je rekao Marko za “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh