Estrada

U uskoj mini haljini Aleksandra Prijović nikad zgodnija

Nakon pauze zbog trudnoće, Aleksandra Prijović krenula je sa nastupima, a koliko se publika poželila pjevačice, pokazala je velika gužva na njenom nastupu na jednom splavu, gdje su u njenim hitovima uživale i mnoge poznate ličnosti.

Aleksandra Prijović - Blic.rs

Aleksandra je na nastup došla u uskoj mini haljini i pokazala da od kada je postala mama sve bolje izgleda. Bila je posebno uzbuđena što ponovo pjeva u Beogradu nakon spektakla na festivalu “Ulaz”, gdje je nastupila pred nekoliko hiljada ljudi.

– Mnogo sam se uželjela svoje publike i zato sada krećemo punom parom sa nastupima. Spremam i novi album, tako da sam presretna što sam se relativno brzo vratila poslu – poručila je pjevačica pred nastup, piše Blic.

Ove večeri, društvo je Aleksandri pravio suprug Filip Živojinović koji ne propušta da bude uz svoju dragu kada god je to izvodljivo, a ujedno važi i za njenog najboljeg savjetnika kada su koncerti u pitanju. Mladi pjevač Stefan Živojinović došao je da podrži snajku, a cijelo veče nije skidao osmijeh sa lica.

Inače, Prija se potrudila da ni jedan gost ne ode nezadovoljan, pa je tako gužva sa početka nastupa trajala do ranih jutarnjih sati, a najveće ovacije pjevačica je dobila kada je zapjevala svoj novi singl “Bogata sirotinja”, koji je za samo par sedmica od objavljivanja oborio sve rekorde slušanosti u regionu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh