Estrada

FINALE “ZVEZDA GRANDA”: Džejla Ramović se pojavila nikad elegantnija i oduševila sve na sceni

Počelo je finale takmičenja “Zvezde Granda”, a za prestižnu nagradu bori se 16 takmičara. Pobjednika će po evrovizijskom sistemu bodovanja ocjenjivati više od 30 članova žirija, kao i gledaoci slanjem SMS poruka (redni broj takmičara iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Sjeverne Makedonije 145333).

Džejla Ramović - Screenshot/Facebook

Finalisti za ovu godinu su: Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Alem Kadić, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Sanel Smolo, Nevena Stojković, Ahmed Orahovčić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Armin Jusufović, Martinijan Kirilovski, Džejla Ramović, Ognena Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski.

Prva takmičarka koja je nastupila večeras bila je Džejla Ramović kojoj je mentorica Marija Šerifović.

Džejla Ramović (17) probila je led pjesmom “Ima jedan svijet”, a sljedeća numera bila je “Nismo smjeli”.

Voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković podsjetili su publiku kako može da glasa za svog favorita. Pobjednik dobija automobil, pobejdničku statuu i pjesmu sa spotom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh