Estrada

Halid Bešlić: “Sa unucima neću biti ovaj Bajram i to mi teško pada”

Legendarni Halid Bešlić ovaj će Bajram dočekati daleko od svojih najmilijih. Kako je otkrio za “Hayat”, sin Dino sa suprugom i djecom je preselio u Njemačku što je i razlog da Halid praznik ne dočeka u krugu porodice.

Halid Bešlić - Pulsonline.rs

Sa radošću dočekujem još jedan Bajram, ali malo sam i tužan zbog toga što porodica neće biti sa mnom – govori Bešlić.

Dodaje da se njegov sin odlučio na život u drugoj zemlji.

Dino je sa suprugom i djecom preselio u Njemačku, a onda je i moja supruga otišla kod njih kako bi im pomogla dok se naviknu na život tamo. Tako da sa unucima neću biti ovaj Bajram i to mi teško pada, iako smo svaki dan na vezi – iskren je Bešlić.

Naš poziv Bešlića je zatekao u Sarajevu. Ovaj praznik će provesti sa prijateljima.

Svako vrijeme nosi svoje breme, pa tako i Bajrami dobiju tu neku drugačiju emociju. Ipak, ja ih slavim u društvu dragih ljudi pa su mi zato divni i topli. Dobijem poruke i čestitke sa svih strana svijeta, čak ne stignem na sve ni odgovoriti – priča Bešlić.

Otkrio je da do kraja godine ima zakazan veliki broj koncerata, ali i to kako se nosi sa stalnim vremenskim promjenama.

Također, novi album privodimo kraju. Sa zdravljem nisam baš najzadovoljniji, ali opet nije loše. Vrijeme mi itekako smeta, dosta utiče na psihu i raspoloženje – kaže pjevač za “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh