Estrada

Lepa Brena prolazi kroz muke nakon ozbiljne povrede

Pjevačica Lepa Brena 1992. godine povrijedila je nogu prilikom udarca, a kako ističe, u posljednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe.

No image - Haber.ba

Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, je ispričao kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rješenje ponovna operacija.

“Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koljeno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasila i sebe unakazila za cio život. Trajno rješenje jeste ponovna operacija”, istakao je on za “Svet“.

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija doktora za sada pomaže da odloži operaciju još neko vrijeme.

“Problem sa lijevim koljenom pojavio mi se ponovo u posljednjih godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koljeno i u narednih mjesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo vidjeli da li se obnovila hrskavica. Sada sam sretna jer trenutno nemam bolova”, rekla je pjevačica za “Svet” i dodala:

“O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podijelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh