Estrada

Đorđe David iznenadio: “Neću biti dio naredne sezone ‘Zvezda Granda’ pa sad koristim priliku da radim šta hoću”

Tokom sinoć emitovane emisije ‘Zvezda Granda’ Saša Popović je iznio stav da je trenutno aktuelna sezona bolja nego sve prethodne.

Đorđe David - Expresstabloid.ba

– Ne samo da je daleko najbolja što se tiče kandidata, nego je i najzanimljivija! – poručio je Saša svima prisutnima, na šta su se članovi žirija našalili da žele povišicu, a ne pohvale.

– To je zato što sam ja tu, pa se druge pjesme pjevaju – iznio je svoje mišljenje Đorđe David, a zatim zapjevao, podražavajući dječje ruganje:

– Vidi šta sam ti uradio od ‘Granda’! Vidi šta sam ti uradio od ‘Granda’!

– Znam da ću dobiti ‘šut’, odnosno da me nema u drugoj sezoni, pa sad koristim priliku da radim šta hoću! – priznao je David.

– Ne brini, Džordž, ne mijenjamo te ni u ovoj, ni u narednoj sezoni! – razuvjerio ga je Popović, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh