Estrada

NAKON MENADŽERA, JOŠ JEDAN PORAZ: Severinu i on napustio

Hrvatski mediji pljušte od optužbi upućeni na adresu Severine nakon što ju je napustio njen dugogodišnji menadžer Tomislav Petrović.

Severina Kojić - Expressmag.ba

Teške optužbe su zapravo dezinfrmacije jer je ona mjesto menadžera ustupila svom suprugu Igoru, piše “Expresstabloid.ba“.

A oni pišu kako Severina pjeva za niže cifre za razliku od onih koje je uzimala sa prethodnim menadžerom. A tek kada ju je napustio Henri Radanović, član pratećeg benda, ispisano je i kazano ono što apsolutno, kako tvrdi Severina, nema dodirnih tačaka sa istinom.

To je sve potvrdio njen basista Henri koji je kazao da on ima druge planove, a da će zauvijek ostati Severinin prijatelj te da joj je zavijek zahvalan te joj poželio planetarni uspjeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh